Clătite de arpagic cu Gorgonzola și slănină
Clătitele de arpagic cu Gorgonzolan și slănină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. Această rețetă servește 40. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 85 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare kosher, arpagic, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un foarte rău (dar încă fixabil) scor spoonacular de 10%. Rețete similare sunt Clătite de porumb și arpagic cu slănină și ouă, Gorgonzola Usturoi Arpagic Mazăre Trage Salata De Cartofi, și Squash De Vară Și Clătite De Arpagic.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru clătite: într-un bol, combinați făina, praful de copt și sarea. Faceți o fântână în centrul făinii și adăugați ouăle, laptele, arpagicul și uleiul de măsline. Combinați treptat făina în ingredientele umede și amestecați până se omogenizează.
Înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline și puneți la foc mediu-mare. Când tigaia este fierbinte, aruncați aluatul cu lingurițe în tigaie. Gatiti pana se formeaza bule pe partea de sus a clatitei, aproximativ 1 minut. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte.
Scoateți clătitele pe o farfurie mare și răciți-le. Continuați să faceți clătite până când se folosește tot aluatul.
Într-un castron mediu, combinați Gorgonzola și mascarpone și puneți-o într-o pungă de patiserie. Pipe amestecul Gorgonzola pe clatite. Se acoperă cu cioburi de slănină crocantă și arpagic. Aranjați platourile de servire și serviți. Coolio!