Clătite Cu Slănină De Arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătitele cu slănină de arțar. Această rețetă face 12 porții cu 201 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de slănină, lapte, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Clătite Cu Slănină De Arțar, Clătite Cu Slănină De Arțar, și Clatite cu Bacon si sirop de artar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina in tigaie mare la foc mediu-mic pana cand este crocanta, aproximativ 6 minute.
Scoateți și scurgeți pe prosop de hârtie. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tocați grosolan slănina.
Într-un castron mare combinați făina, praful de copt și sarea și amestecați pentru a combina. Într-un castron separat, combinați laptele, ouăle, siropul de arțar și untul topit și amestecați pentru a combina.
Se toarnă ingredientele umede peste ingredientele uscate și se bate până se omogenizează. Îndoiți slănina tocată.
Încălziți tigaia mare sau grătarul la foc mediu, untul Generos, apoi turnați aluatul de clătite pe tigaia încălzită în porții de 1/3 cană. Gatiti pana cand bulele incep sa apara pe suprafata aluatului, aproximativ 2 minute, apoi intoarceti si continuati sa gatiti pana cand clatitele sunt fierte, cu aproximativ 3 minute mai mult. Repetați cu aluatul rămas și serviți cu sirop de arțar suplimentar, unt și mai multă slănină.