Clopoței de gelatină de lămâie-pere
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în cutia dvs. de rețete, clopoței cu gelatină de lămâie-pere ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 90 de cenți per porție, primești o garnitură care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 14 g de grăsimi și un total de 239 de calorii. Un amestec de frișcă de brânză, apă, salată verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de uimitor de 16%. Rețete similare sunt gelatina de lămâie de pere, gelatina de lămâie de pere și salata de gelatină de lămâie de pere.
Instrucțiuni
Într-un bol, dizolvați gelatina în apă clocotită.
Pune perele într-un blender sau robot de bucătărie; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Se adauga crema de branza; procesați până la omogenizare.
Se adaugă la gelatină și se amestecă bine. Dă la frigider până se răcește, aproximativ 15 minute.
Se toarnă în 12 forme individuale în formă de clopot sau în alte forme acoperite cu spray de gătit. Se da la rece până se întărește. Se desface pe farfurii tapetate cu salata verde.
Pune o bucată de cireș la capătul fiecărui clopoțel pentru bătaie.