Clay Oală creveți cu orez brun

Clay Oală creveți cu orez brun
Clay Oală creveți cu orez brun este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 365 calorii, 27G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $ 3.64 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă, ghimbir, sos de pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până orez brun fierte ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Clay Oală creveți cu orez brun, Clay Oală Creveți, și Orez cu oală de lut Hung pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 3 căni de orez brun fiert cu 2 linguri de suc de lămâie. Gatiti 1 kilogram de creveti decojiti, deveinati in 2 loturi intr-o tigaie antiaderenta la foc mediu folosind 1/2 lingura de ulei pentru fiecare lot, pana cand crevetii sunt roz, 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură Lawry's Sau Altă Sare De Condiment1/2 Lingură Lawry's Sau Altă Sare De Condiment
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Transferați pe o farfurie.
3
Adăugați 1 sămânță, feliat Thai ardei roșu chile, 1/4 cana lemongrass tocat, 1 lingura ghimbir tocat, 1/2 cana felii de ceapa rosie, si 3 linguri de zahar la tigaie și se fierbe, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
Elixirul GElixirul G
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați 1 1/2 linguri sos de pește și 1 cană apă de nucă de cocos; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Gumă Acoperită Cu Zahăr1 Bomboană De Gumă Acoperită Cu Zahăr
Sos De PeșteSos De Pește
5
Adăugați creveți în tigaie; gatiti 2 minute. Împărțiți orezul și creveții între 4 boluri; garnisiți cu coriandru și muguri de fasole mung.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De Fasole MungMuguri De Fasole Mung
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu indicii de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de preparate mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista