Clatite I

Clatite I
Clatite s-ar putea fi o reteta buna pentru a extinde colecția de dimineață masă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 106 calorii. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână sare, bicarbonat de sodiu, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Clătite cu iaurt grecesc din grâu integral Quinoa {cele mai sănătoase clătite pe care le-am făcut vreodată}, Clătitele mele fără Gluten (și clătite lipicioase de budincă de caramele!), și Clătite de mare chiliene sau Bindaetteok (clătite coreene de fasole mung) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți o tavă ușor unsă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Combinați făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Faceți o fântână în centru. Într-un castron separat, bateți împreună oul, laptele și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă amestecul de lapte în amestecul de făină. Bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
4
Se toarnă sau se scoate aluatul pe tava fierbinte, folosind aproximativ 1/4 cană pentru fiecare clătită. Se rumenesc pe ambele părți și se servește fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții9
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista