Clatite de miere de grâu integral cu unt de miere de var
Nevoie de un masă vegetariană de dimineață? Clătitele de grâu integral cu miere cu unt de tei de miere ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 614 calorii, 14g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână miere, unt, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Miere de flori de portocale crude din grâu integral și clătite de Ricotta adaptate din miere de grâu integral Donna Hay și clătite de ricotta din "Fresh and Light", Clătite De Grâu Cu Miere, și Clătite De Grâu Cu Miere.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Bateți untul, mierea și coaja de tei într-un bol până se omogenizează sau pulsați pentru a le combina într-un mini robot de bucătărie. La frigider până când este gata de servit cu clătitele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Unt
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bateti
Bol
1
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara într-un bol mare. Într-un castron separat, amestecați împreună laptele de unt, ouăle, untul topit și mierea. Se amestecă ingredientele umede în ingredientele uscate până se combină; nu vă faceți griji cu privire la bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Scorțișoară
Unt
Miere
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, aruncați aluatul, aproximativ 1/4 cană la un moment dat, în tigaie. Gatiti pana cand suprafata este barbotare si fundul este maro auriu, 2-3 minute. Întoarceți fiecare clătită și gătiți până când fundul se rumenesc și clătita este fermă, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți clătita pe un platou și acoperiți-o cu folie. Repetați cu aluatul rămas, folosind mai mult unt, dacă este necesar.