Clatite De Ciocolata-Portocala

Clatite De Ciocolata-Portocala
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătitele cu ciocolată-portocală. Această rețetă servește 20 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 115 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți unt, ulei, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clătite Cu Zară Cu Portocale Și Ciocolată, Clătite Cu Ciocolată Ricotta Portocalie, și Clătite de portocale Zesty fără Gluten cu sos sălbatic de afine-portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Bateți ingredientele rămase până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Se adaugă în amestecul de făină; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
4
Aluat de oală pe grătar fierbinte sau într-o tigaie fierbinte pulverizată cu spray de gătit, folosind 1/4 cană de aluat pentru fiecare clătită; gatiti pana se formeaza bule pe blaturi, apoi intoarceti-va la rumeniti celelalte parti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
PolonicPolonic
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista