Clatite cu sos de caise-Bourbon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătitele cu sos de caise-Bourbon. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 442 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 104 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, praf de copt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet De Porc Cu Sos De Bourbon De Caise În Flăcări, Piersici Bourbon și clătite cu cremă de nucă de cocos cu sirop de cremă Bourbon, și Glazură De Caise Bourbon.
Instrucțiuni
Așezați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt din sticlă.
Într-un castron mediu, amestecați caisele, vanilia și bourbonul până se combină.
Adăugați scorțișoară și zahăr brun și amestecați până când caisele sunt acoperite uniform.
Lăsați să se odihnească 5 minute. Dot caise cu unt și coaceți până când fructele sunt moi și sucurile sunt barbotare, 25 de minute.
Lăsați să se răcească în timp ce faceți clătite.
Faceți clătite: topiți două linguri de unt; pus deoparte. Într-un castron mare, amestecați împreună zahărul, făina, praful de copt și sarea.
Adăugați lapte, unt topit și ouă și bateți până când amestecul este neted.
Încălziți o tavă mare sau o tigaie la foc mediu.
Adăugați restul de o lingura de unt și se topesc, tigaie de acoperire. Aruncați aluatul pe tigaie, creând cercuri de 3 inci. Gatiti pana cand partea de sus clocoteste si partea de jos se rumeneste usor, apoi intoarceti si continuati pana se fierbe, inca aproximativ 1 minut. Face aproximativ 16 clătite de 3 inci.
Așezați patru clătite pe fiecare farfurie, acoperiți cu sos de caise-bourbon și serviți imediat.