Clatite cu Bacon si sirop de artar
Clătitele cu slănină și sirop de arțar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Această rețetă face 15 porții cu 175 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 37 de fani. Un amestec de lapte, sare, aproximativ 4 uncii de pancetta tăiată subțire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Clatite cu Bacon si sirop de artar, Clătite de slănină cu sirop de unt de arțar-arahide, și Clătite cu smântână și slănină cu sirop cald de portocale-arțar.
Instrucțiuni
Topiți untul și lăsați-l deoparte să se răcească ușor în timp ce continuați cu restul de aluat și slănină.
Într-o ceașcă de măsurare mare, cu gât larg, măsurați făina și adăugați praful de copt, zahărul și sarea. Se amestecă pentru a combina.
Într-o altă cană, măsurați laptele, bateți ouăle și apoi untul ușor răcit și turnați ingredientele lichide în ingredientele uscate, amestecând în timp ce faceți acest lucru. Sau pur și simplu puneți totul într-un blender și blitz.
În uleiul vegetal, prăjiți slănina (tăiată pe jumătate transversal) sau fâșiile de pancetta până când sunt crocante, îndepărtați-le pe prosoape de hârtie și acoperiți - le cu mai multe prosoape de hârtie (nu pentru că sunt gras-fobic-parcă! - dar pentru că acest lucru îi va ajuta să-și păstreze claritatea necesară). Acum, încălziți fie o tavă, fie o tigaie antiaderentă, ungeți cu un pic de unt și apoi începeți să prăjiți. Pur și simplu turn cantități mici direct din ceașcă (dar puteți folosi o măsură de 1/4 cană, dacă preferați), astfel încât să aveți discuri circumferențiale wiggly. Când vedeți bule care izbucnesc la suprafață, întoarceți clătitele și gătiți câteva minute, dacă asta, pe cealaltă parte.
Sau folosiți o tigaie blini și, așa cum tocmai s-a descris, întoarceți-vă când bulele pătrund pe suprafața nefiertă. Există o zicală rusă în sensul că prima clătită este întotdeauna eșuată, așa că fiți pregătiți să sacrificați oferta inițială pentru a înghiți sobele necerimonioase.
Îngrămădiți clătitele pe farfurie, wigwam cu bucăți de slănină crocantă sau pancetta și driblați sau turnați peste, în funcție de lăcomie și capacitate, acel sirop limpede, maro, parfumat Lemnos.