Classico Vinete Parmezan
Classico vinete parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 231 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 182 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Dacă aveți la îndemână patru sos de paste cu brânză, lapte, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 64%. Încercați Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!), Vinete Parmezan, și Cel Mai Bun Parmezan De Vinete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic combinați oul, laptele și piperul. Într-un alt castron amestecați împreună firimituri de cracker, parmezan și fulgi de pătrunjel uscat.
Înmuiați feliile de vinete în amestecul de lapte pentru a acoperi, apoi înmuiați ambele părți în amestecul de biscuiți.
Înveliți ușor un vas de copt dreptunghiular de 2 litri cu spray de gătit. Aranjați vinetele în farfurie.
Într-un castron se amestecă împreună Classico sos de Paste Patru Brânză, oregano, usturoi și; se toarnă peste vinete.
Coaceți, acoperit, într-un cuptor de 350 de grade F timp de 40 de minute sau până când vinetele sunt fragede.
Se presară cu brânză mozzarella.
Coaceți, neacoperit, încă 10 minute.