Classico Spaghetti Carbonara
Rețeta Classico Spaghetti Carbonara ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 30 minute. Acest fel principal are 499 calorii, 18g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 48 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sos cremos de paste alfredo, vin, pancetta și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Încercați Spaghetti Carbonara, Spaghetti Carbonara, și Spaghetti Carbonara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele al dente conform instructiunilor pachetului si scurgeti, rezervand aproximativ 1/4 cana de apa pentru paste. Puneți pastele în oală și acoperiți pentru a se încălzi. Într-un castron mediu, amestecați sosul de paste și ouăle și lăsați-le deoparte.
Între timp, într-o tigaie mare la foc mediu, rumeniți pancetta timp de 3 până la 4 minute, sau până când este crocantă, întorcându-se ocazional.
Așezați pancetta pe prosoape de hârtie și sfărâmați sau tocați grosier, rezervând picături.
În aceeași tigaie cu picături rezervate la foc mediu, gătiți șalotele și usturoiul timp de 2 până la 3 minute, amestecând ocazional. Se amestecă vinul și se gătește încă un minut.
Scoateți tigaia de pe foc.
Puneți oala de paste pe plită la foc mic.
Adăugați amestecul de șalotă la pastele calde și aruncați ușor cu clești. Adăugați încet amestecul de sos de Paste, puțin câte puțin, aruncând frecvent pastele pentru a preveni amestecarea ouălor. Gatiti timp de 4 pana la 6 minute sau pana cand sosul este fiert si ingrosat.
Adăugați apă fierbinte rezervată pentru paste, dacă este necesar, pentru a subția sosul până la consistența dorită.
Adăugați brânza, pătrunjelul și pancetta se sfărâmă și gătiți încă un minut, amestecând frecvent. Condimentați cu sare și piper după gust, dacă doriți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.