Clasicul American

Clasicul American
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați clasicul American. Această rețetă face 5 porții cu 558 calorii, 14g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână baconatorul, pesto mayo, cheddar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată Clasică Americană De Cartofi, Salată Clasică Americană De Cartofi, și Pâine Sandwich Americană Clasică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coaceți inelele de ceapă pe măsură ce eticheta pachetului direcționează. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Pregătiți burgeri ca rețetă direcționează. Top cu Cheddar în ultimul minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii Prăjiți Mărunțiți Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, ScursArdei Roșii Prăjiți Mărunțiți Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
3
Întindeți blaturile și fundul chiflelor cu sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
La 8 PruneLa 8 Prune
4
Puneți burgeri și inele de ceapă pe chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
La 8 PruneLa 8 Prune
5
Serviți imediat cu toppinguri asortate, dacă doriți.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții5
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista