Clasic kedgeree
Clasic kedgeree este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 335 calorii, 19g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 61 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Un amestec de coriandru și pătrunjel, pudră de curry, coriandru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare sunt Kedgeree, Kedgeree, și Kedgeree.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul și gătiți ceapa într-o tigaie cu un capac bine fixat până când este moale, dar nu colorată.
Adăugați condimentele și puțină sare și continuați să gătiți până devin aurii și parfumate, aproximativ 4 minute.
Se presară peste orez și se amestecă bine, astfel încât toate boabele să fie acoperite. Se amestecă 400 ml apă, se mărește focul, se acoperă tigaia, apoi se aduce la fierbere. Odată ce fierbe, se fierbe la foc mic și se fierbe timp de 10 minute. Opriți focul și lăsați la abur, acoperit, timp de 20 de minute. Orezul ar trebui să fie perfect gătit dacă nu ridicați capacul înainte de sfârșitul timpului.
Puneți ouăle într-o tigaie și acoperiți cu apă rece, puneți la foc mare și dați la fiert. Se fierbe timp de 3 minute pentru moale sau 5-6 minute pentru fiert tare. Se scufundă în apă rece până se răcește suficient pentru a se curăța, apoi se sfărâmă.
Între timp, turnați laptele peste eglefin într-o tigaie superficială și aduceți la foc mic. Braconați timp de 5-8 minute până când tocmai ați gătit și fulgi de carne ușor.
Scoateți din lapte, îndepărtați-l și aruncați pielea și fulgați peștele.
Amestecați ușor peștele, ierburile și condimentele în orez, acoperiți cu ouăle și serviți.