Clasic European Nuga

Clasic European Nuga
Nougat european clasic ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 92 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 100 și costă 28 de cenți pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 237 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, fistic prăjit, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Profiteroli Europeni, Pâine Europeană De Paște, și Europene Aruncat Salata.

Instrucțiuni

1
Pregătiți foaia de copt: dacă utilizați hârtie de napolitane*, așezați o singură foaie pe fundul tigaiei și tăiați bucăți dintr-o altă foaie pentru a umple orice goluri. În caz contrar, ungeți fundul și părțile laterale ale foii de copt cu untul și presărați amidonul de porumb peste acesta, înclinând și atingând tigaia (peste chiuvetă sau un coș de gunoi) pentru a acoperi uniform toate suprafețele. Pune-l deoparte. Înveliți Generos spatula rezistentă la căldură cu spray de gătit și lăsați-o deoparte.notă: hârtia de napolitane este o hârtie comestibilă disponibilă de la Sugarcraft și de la Amazon; este vândut în 8 foi de 11 inci de la Londra și adesea în vrac, deși veți avea nevoie doar de câteva. Folosirea lui în această rețetă este complet opțională; atâta timp cât ungeți tigaia foarte bine, ar trebui să puteți îndepărta Nuga fără probleme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
NugaNuga
(55 Napolitane)(55 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați albușurile în vasul mixerului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați crema de tartru și bateți la viteză medie până când albii sunt spumoși, aproximativ 1 minut. Măriți viteza la mediu-mare și curgeți încet în zahărul din cupa de la calibru. Odată ce totul este amestecat, continuați să bateți cu viteză medie-mare până când se formează vârfuri moi (dacă ridicați telul din Albi, acestea vor forma un punct care flopează pe lateral), 3 până la 5 minute. Puneți acest amestec—acum este bezea-deoparte, dar păstrați-l în vasul mixerului, cu mixerul gata de plecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Combinați restul de 2 căni de zahăr cu miere, sirop de porumb, apă și sare într-o cratiță de dimensiuni medii (4 litri). Se aduce la fierbere, neacoperit și fără agitare, la foc mare. Reduceți căldura la mediu-mare, introduceți termometrul pentru bomboane și gătiți siropul până când ajunge la 295 buc.f/146 buc. c (etapa de fisură moale până la tare), aproximativ 15 minute (vezi Jen Says pe pagina următoare-mai târziu. Deocamdată, rămâi concentrat!).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Scoateți-l de pe foc.
6
Începeți să bateți bezea la viteză medie; apoi puneți mănușile de cuptor și turnați încet siropul fierbinte într-un curent în interiorul vasului mixerului (atent, atent, atent: dacă turnați siropul direct pe tel, acesta se va stropi). Odată ce tot siropul este încorporat, creșteți viteza mixerului la mare și bateți până când bezea devine foarte rigidă și lipicioasă, 3 până la 5 minute. Când mixerul începe să se plângă, veți ști că este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Scoateți vasul din mixer și amestecați imediat și rapid toate nucile și semințele de vanilie cu spatula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Se toarnă Nuga pe foaia de copt pregătită și fie se acoperă cu un strat de hârtie de napolitane, fie se cerne deasupra o cantitate generoasă de zahăr de cofetari. Dacă trebuie să - l întindeți într-un strat mai uniform, așezați o bucată de pergament sau un covor de silicon deasupra Nuga acoperită cu napolitane sau zahăr și apăsați ușor cu mâinile plate până când este uniform. Lăsați Nuga să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
(55 Napolitane)(55 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Acoperiți o tăietură cu pergament sau un praf generos de zahăr de cofetari. Îmbrăcați cu generozitate un cuțit ascuțit de bucătar și un cuțit cu spray de gătit. Rulați cuțitul de tăiat în jurul marginii Nuga pentru a-l slăbi, apoi întoarceți-l ușor pe placa de tăiat. (Dacă Nuga este încăpățânată, ungeți răzuitorul de bancă și folosiți-l pentru a ajuta la slăbirea în jurul marginilor.) Folosind cuțitul bucătarului, tăiați marginile Nuga și apoi tăiați-l în bare sau mușcături mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
NugaNuga
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
10
Păstrați Nuga, stratificată cu pergament sau învelită în ambalaje din hârtie de ceară, într-un recipient etanș la temperatura camerei răcoroase timp de până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NugaNuga
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții100
Scor De Sănătate1
Revista