Clasic Ciocolata Pecan Pie Baruri

Clasic Ciocolata Pecan Pie Baruri
Reteta clasica ciocolata Pecan Pie Baruri ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 2 ore și 15 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 111 calorii. Această rețetă servește 48. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil pentru Ziua Recunostintei. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de bourbon, nuci pecan, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, Clasic Pecan Pie Baruri, și Ciocolată Pecan Pie Baruri.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 (dacă utilizați tigaie întunecată sau antiaderentă, încălziți cuptorul la 325). Bateți făina, zahărul brun și untul într-un castron mare cu mixerul electric la viteză medie sau amestecați cu lingura. Apăsați amestecul pe partea inferioară și pe laturile de 1/2 inch în sus ale tăvii dreptunghiulare unse, 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Se amestecă ingredientele rămase într-un castron mediu până se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă peste crusta parțial coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
5
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când este setat. Se răcește aproximativ 15 minute. Dați la frigider cel puțin 1 oră până când este ferm. Pentru bare, tăiați în 8 rânduri cu 6 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Forge beciuri Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista