Clasic Boston Placinta Cu Crema De
Classic Boston Cream Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 509 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, extract de vanillan, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Clasic Boston Placinta Cu Crema De, Vafe Boston Cream Pie cu cremă de patiserie fără lactate și sos de ciocolată de casă, și Boston Plăcintă Cu Cremă.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc inferioară și preîncălziți cuptorul la 425 F. când cuptorul este gata, tapetați coaja de plăcintă răcită cu folie sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți (refolosesc fasolea uscată pentru aceasta) și coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului timp de 15 minute.
Îndepărtați greutățile și căptușeala, întoarceți plăcinta și coaceți până când crusta de jos devine maro auriu deschis, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Scoateți coaja de plăcintă din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Într-o cratiță mare, amestecați împreună laptele, vanilia, jumătate de zahăr și sarea. Într-un castron mare, amestecați împreună ouăle și gălbenușurile de ou.
Adăugați amidonul și zahărul rămas și bateți până la o culoare galben pal, aproximativ 2 minute. Pune deoparte.
Puneți cratița cu amestecul de lapte la foc mic și aduceți la foc mic, amestecând ocazional. Când începe să baloneze, scoateți-l de pe foc. Temperați ouăle cu lichidul fierbinte în cantități mici, amestecând constant cu fiecare adăugare. Odată ce tot lichidul a fost turnat în ouă, turnați amestecul înapoi în oală și bateți constant la foc mic până când amestecul începe să se îngroașe și să baloneze. Din punctul în care vedeți prima bulă, bateți încă două minute, apoi turnați crema în coaja plăcintei și apăsați folie de plastic pe partea superioară. Lăsați crema să se răcească la temperatura camerei, apoi răciți-o în frigider timp de cel puțin două ore.
Când sunteți gata de servit, puneți ciocolata tocată într-un castron. Într-o cratiță de dimensiuni medii, combinați smântâna și siropul de porumb și aduceți la foc mic la foc mediu. Odată ce crema începe să fiarbă, turnați crema peste ciocolată și lăsați-o să stea 2 minute. Se amestecă amestecul până când ciocolata este netedă.
Se toarnă glazura de ciocolată peste partea superioară a plăcintei răcite și se netezește cu o spatulă offset și se servește imediat.