Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați un Clambake cu o oală. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 808 calorii. Pentru $5.43 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați chorizo, frunze de dafin, cartofi noi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne, și Clambake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul la mare. Într-un vas de 11 litri, combinați cartofii, chorizo, ceapa, berea, frunzele de dafin, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
Fulgi De Legume
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Adăugați porumbul, creveții și scoicile în straturi. Acoperiți oala. Gatiti pe gratar pana cand scoicile se deschid, crevetii sunt opaci, iar cartofii sunt fragede, 20-25 de minute. (Sau gătiți pe aragaz la foc mediu-mare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Grăsime De Porc înapoi
4
Se transferă într-un platou mare și se servește cu pâinea și untul. Bacsis: Da, clambakes sunt dezordonate-mai ales cu tot untul topit. Fă-l pe al tău puțin mai ordonat, oferind fiecărui oaspete un castron mic de unt, turnat dintr-un ulcior. După masă, treceți fiecărui oaspete un castron umplut cu apă și felii de lămâie pentru a clăti degetele lipicioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.