Biscuiți Cu Ciocolată

Biscuiți Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați biscuiții cu ciocolată. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 90 de calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Mergeți la magazin și ridicați gem, bucăți de caramel acoperite cu ciocolată cu lapte, frișcă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 46 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți de bere cu rozmarin cu sos de cârnați robust, Vafe de ciocolată cu ciocolată-sirop de unt de arahide #DivineInNYC, și Tort Stout de ciocolată cu glazură de unt de malț de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, berea, cacao, zahărul și bucățile de caramel până se formează aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Perle Argintii De ZaharPerle Argintii De Zahar
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Așezați pe suprafața de lucru presărată cu cacao suplimentară. Frământați de 10 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
4
Rulați aluatul gros de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
5
Tăiați 8 până la 10 biscuiți cu un tăietor de 2 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
6
Așezați pe foaia de cookie-uri negrasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când sunt ferme în jurul marginilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Serviți biscuiții cu frișcă proaspăt bătută și gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
GemGem
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista