Clafoutis cu prune Muscat
Clafoutis cu prune Muscat este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 311 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în jurul valorii de 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți prune, zahăr, muscat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Rubarbă și jeleu de Muscat, Mure în jeleu de Muscat, și Mure În Jeleu De Muscat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți prunele într-un bol, strecurați sucul de lămâie peste prune, turnați Muscat peste ele și presărați cu 1 lingură de zahăr. Aruncați pentru a acoperi și lăsați să stea 30 de minute.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 325 de grade F ungeți vasul de plăcintă cu unt și praf cu zahăr. Într-un bol de amestecare, cernem împreună restul de 1/4 cană de zahăr, făină și sare.
Adăugați ouăle, laptele și vanilia la ingredientele uscate și bateți până se omogenizează.
Folosind o lingură pliată, scoateți prunele din Muscat și aranjați-le în fundul tigaiei pregătite.
Se toarnă aluatul peste fructe și se presară blatul cu migdalele tăiate.
Transferați clafoutisul în cuptor și coaceți timp de 30 până la 40 de minute, până când se ridică și ușor ferm.