Clafoutis cu prune Muscat

Clafoutis cu prune Muscat
Clafoutis cu prune Muscat este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 311 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în jurul valorii de 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți prune, zahăr, muscat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Rubarbă și jeleu de Muscat, Mure în jeleu de Muscat, și Mure În Jeleu De Muscat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți prunele într-un bol, strecurați sucul de lămâie peste prune, turnați Muscat peste ele și presărați cu 1 lingură de zahăr. Aruncați pentru a acoperi și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
MoscatoMoscato
Prune UscatePrune Uscate
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Între timp, preîncălziți cuptorul la 325 de grade F ungeți vasul de plăcintă cu unt și praf cu zahăr. Într-un bol de amestecare, cernem împreună restul de 1/4 cană de zahăr, făină și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați ouăle, laptele și vanilia la ingredientele uscate și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Folosind o lingură pliată, scoateți prunele din Muscat și aranjați-le în fundul tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MoscatoMoscato
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se toarnă aluatul peste fructe și se presară blatul cu migdalele tăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
6
Transferați clafoutisul în cuptor și coaceți timp de 30 până la 40 de minute, până când se ridică și ușor ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista