Cizmar De Fructe De Vară

Cizmar De Fructe De Vară
Cizmarul cu fructe de vară ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 257 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină, lapte de unt cu conținut scăzut de grăsimi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vă rog - toată lumea Cizmar cu fructe de vară, Cizmar De Fructe De Vară, și Cizmar Cu Fructe De Vară La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 375 F. Unt de 9"-pătrat tava de copt. Într-un castron, aruncați nectarine și zmeură cu 1/3 cană zahăr granulat, amidon de porumb, suc și 1/4 linguriță sare pentru a combina; adăugați la pan.In un alt castron, bateți restul de 1/3 cană zahăr granulat, făină, făină de porumb, praf de copt, bicarbonat de sodiu și restul de 1/2 linguriță sare. Într-un robot de bucătărie, pulsați amestecul de zahăr-făină 10 secunde; adăugați unt feliat; pulsați până când bucățile de aluat au dimensiunea mazării, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZmeurăZmeură
NectarinăNectarină
Făină De PorumbFăină De Porumb
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SucSuc
MazăreMazăre
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Tava De CoptTava De Copt
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați zară; pulsează de câteva ori până când se combină. Folosiți o măsură de 1/3 cană pentru a porționa aluatul în 10 biscuiți rotunzi; așezați deasupra fructelor. Apăsați ușor biscuiții cu degetele pentru a aplatiza blaturile; presărați cizmar cu zahăr brut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Zahăr BrutZahăr Brut
BiscuițiBiscuiți
AluatAluat
FructeFructe
3
Coaceți până când sucurile se bulează gros și biscuiții se rumenesc, 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se servește cald sau la temperatura camerei.
5
Auto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista