Cizmar De Biscuiți Cu Oțet De Mere

Cizmar De Biscuiți Cu Oțet De Mere
Apple-oțet Biscuit Cizmar ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 607 calorii. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de scorțișoară măcinată, oțet de cidru, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Biscuit Apple Cobbler, Cranberry Apple Biscuit Cobbler, și Cizmar de mere cu Biscuit cu brânză Cheddar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați mărul și zahărul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
ZahărZahăr
2
Tăiați crema de brânză și 1/3 cană de unt în făină cu o furculiță sau un blender de patiserie până se sfărâmă; se amestecă laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați de 3 până la 4 ori. Pat sau rola aluat la 1/2-inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
4
Tăiați cu un tăietor rotund de 2 1/2 inch; pus deoparte.
5
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați amestec de mere. Gatiti, amestecand des, 20 de minute sau pana cand marul este fraged si siropul se ingroasa usor. Se amestecă ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MărMăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se toarnă într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci; așezați vasul pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu. Aranjați 12 biscuiți peste amestecul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
7
Așezați biscuiții rămași pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți cizmarul la 425 timp de 20 de minute sau până când biscuiții sunt aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Coaceți biscuiții la 425 timp de 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Serviți cizmarul cu înghețată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gunderloch Estate Riesling Dry. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Gunderloch Estate Riesling Uscat
Gunderloch Estate Riesling Uscat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista