Cizmar cu fructe de pădure și piersici cu migdale zaharoase

Cizmar cu fructe de pădure și piersici cu migdale zaharoase
Reteta Berry-piersic Cobbler cu migdale zaharisite ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 45 minute. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 355 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr granulat, piersici și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cizmar Cu Fructe De Pădure Și Piersici Cu Migdale Zaharoase, Salată triplă de fructe de pădure cu migdale Zahărite, și Berry-Piersic Cizmar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti umplutura, combinați afine, mure și piersici într-un vas de copt de 13 x 9 inch ușor acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
MureMure
AfineAfine
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Presărați 2/3 cană zahăr granulat, 2 1/2 linguri amidon de porumb, suc și 1/8 linguriță sare peste fructe; aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
FructeFructe
SucSuc
SareSare
4
Pentru a pregăti toppingul, cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
5
Combinați făina, 1/4 cană zahăr granulat, 2 linguri amidon de porumb, praf de copt și 1/8 linguriță sare, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
6
Tăiați untul în amestec de făină cu un blender de patiserie sau două cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați jumătate și jumătate; frământați ușor aluatul până se umezește. Aruncați aluatul cu linguri uniform deasupra umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Combinați migdalele, zahărul turbinado și albușul de ou; se presară deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
MigdaleMigdale
9
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când toppingul este rumenit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați să stea 10 minute.
11
Se servește cu înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Regele Frosch Riesling Auslese all natural German cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista