Strudelul cu ciuperci și praz necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 24 de porții cu 105 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 53 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți căței de usturoi, vin alb, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Strudel de ciuperci și praz, Strudel de ciuperci și praz, și Strudel De Ciuperci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de unt la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați jumătate din ciuperci și praz; gatiti si amestecati pana cand ciupercile se rumenesc usor si prazul este fraged; scoateți din tigaie. Repetați cu untul rămas, ciupercile și prazul, adăugând usturoi în ultimul minut de gătit. Întoarceți totul la pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Se amestecă vinul și smântâna; gatiti 1-2 minute sau pana cand lichidul este aproape evaporat. Se amestecă ierburile, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Scoateți din tigaie; se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Preîncălziți cuptorul la 375 CP.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Așezați o foaie de aluat phyllo pe o suprafață de lucru; periați cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
7
Strat cu cinci foi phyllo suplimentare, perindând fiecare strat. (Păstrați filoul rămas acoperit cu folie de plastic și un prosop umed pentru a preveni uscarea acestuia.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Lingurați jumătate din amestecul de ciuperci în centrul treimii aluatului phyllo până la 1 in. de capete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
1 Cană De șalote, Tocate
9
Presărați umplutura cu 2 linguri de brânză. Îndoiți părțile scurte pentru a închide umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
10
Rulați stilul jelly-roll, începând cu o latură lungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
11
Transferați pe o hârtie pergament căptușită cu 15x10x1-in. tava de copt, cu cusătura în jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
12
Ungeți cu unt suplimentar. Repetați cu ingredientele rămase.
Strudelul poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "