Ciuperci-Usturoi Cotlet De Porc
Ciuperci-usturoi cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 501 calorii, 43G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,74 USD pe porție. 59 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați cotletul de porc, crema condensată de ciuperci campbell, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Ciuperci De Porc De Ciuperci, Ciuperci De Porc De Ciuperci De Aur, și Cotlet de porc cu sos de ciuperci.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare.
Adăugați Cotletele de porc și gătiți până când cotletele sunt bine rumenite pe ambele părți.
Scoateți Cotletele de porc și puneți-le deoparte.
Se amestecă supa și laptele.
Se încălzește la fierbere. Întoarceți Cotletele de porc în tigaie și reduceți focul la minim. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute sau până când cotletele sunt fierte, dar ușor roz în centru*.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca 7Cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.