Ciuperci Umplute Sărate
Ciuperci umplute cimbru ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 82 de cenți pe porție. O porție conține 109 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți ciuperci, ulei de măsline, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci Umplute Sărate, Ciuperci Umplute Cu Brânză Savuroasă, și Ciuperci Savuroase Umplute Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați uleiul de măsline și o dată fierbinte, adăugați cârnații de curcan și gătiți, despărțindu-vă cu spatele unei linguri de lemn, aproximativ 2 minute. Odată ce cârnații încep să se rumenească, adăugați tulpinile de ciuperci și continuați să gătiți până se înmoaie și curcanul este gătit.
Se adaugă usturoiul și se sotează scurt până se parfumează. Se amestecă vinul alb și se scot bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Gatiti pana cand vinul s-a evaporat.
Transferați amestecul într-un castron.
Adăugați brânza albastră, pesmetul și pătrunjelul în amestecul sotat și amestecați pentru a combina.
Așezați capacele de ciuperci cu cavitatea în sus pe tava de foi A.
Stropiți cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Puneți umplutura în cavități și stropiți din nou cu ulei de măsline. Este posibil să fie nevoie să împachetați umplutura cu mâinile.