Ciuperci umplute cu scoici

Ciuperci umplute cu scoici
Rețeta de ciuperci umplute cu scoici poate fi preparată în aproximativ 40 de minute . Pentru 42 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest aperitiv are 146 de calorii , 4 g de proteine și 13 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 24 de persoane. 1 persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Un amestec de unt, ardei gras, parmezan și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană . Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor spoonacular îmbunătățibil de 0% . Rețete similare sunt Sosul clasic de scoici , Ciorba ușoară de scoici și Ciorba de scoici New England .

Instrucțiuni

1
Îndepărtați codițele ciupercilor (aruncați-le sau păstrați-le pentru altă utilizare); puneți pălăriile deoparte. Într-un bol mare, combinați scoicile, pesmetul, parmezanul, ardeiul verde, ceapa, usturoiul, condimentele italiene, pătrunjelul și piperul. Adăugați 3/4 cană de unt și amestecați. Umpleți fiecare pălărie de ciupercă cu aproximativ 1 lingură de amestec de scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 CmCotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Așezați într-o tavă de copt neunsă de 38 x 25 x 2,5 cm.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Presărați cu mozzarella; stropiți cu untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
4
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 20-25 de minute sau până se rumenește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
5
Serviți cald.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista