Ciuperci Umplute Cu Nuci

Ciuperci Umplute Cu Nuci
Ciupercile umplute cu nuci ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 38 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, piper cayenne, busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pui și ciuperci într-un sos de nuci, Legume Umplute Cu Nuci, și Salata de pere a lui Kay umplută cu brânză cremă de nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți tulpinile din ciuperci; puneți capacele deoparte. Tăiați mărunt tulpinile. Într-o tigaie mare, sotati ciupercile tocate si ceapa in unt timp de 5 minute sau pana cand lichidul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se ia de pe foc; pus deoparte.
3
Într-un castron mic, combinați firimiturile de pâine, nucile pecan, parmezanul, sarea, busuiocul și cayenne; adăugați amestec de ciuperci. Umpleți ferm în capacele de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se pune într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Se coace, neacoperit, la 400 km.15-18 minute sau pana se inmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se servește cald.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista