Ciuperci Umplute Cu Nuci

Ciuperci Umplute Cu Nuci
Ciupercile umplute cu nuci ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 38 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, piper cayenne, busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pui și ciuperci într-un sos de nuci, Legume Umplute Cu Nuci, și Salata de pere a lui Kay umplută cu brânză cremă de nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți tulpinile din ciuperci; puneți capacele deoparte. Tăiați mărunt tulpinile. Într-o tigaie mare, sotati ciupercile tocate si ceapa in unt timp de 5 minute sau pana cand lichidul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se ia de pe foc; pus deoparte.
3
Într-un castron mic, combinați firimiturile de pâine, nucile pecan, parmezanul, sarea, busuiocul și cayenne; adăugați amestec de ciuperci. Umpleți ferm în capacele de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se pune într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Se coace, neacoperit, la 400 km.15-18 minute sau pana se inmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se servește cald.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista