Spaghete Squash cu sos roșu
Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Spaghetti Squash cu sos roșu ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 247 calorii. Pentru $ 2.04 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, condimente, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Spaghete Squash cu sos Pesto, Spaghete Squash cu sos de smântână, și Spaghetti Squash Cu Sos Pomodoro.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; aruncați semințele.
Așezați dovleceii, tăiați cu fața în jos, pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde, neacoperit, la înălțime timp de 14-16 minute sau până la licitație.
Între timp, într-o tigaie mare, sotează roșiile, ciupercile, ardeiul verde, morcovul, ceapa, condimentul Italian și piperul în ulei timp de 6-8 minute sau până când legumele sunt fragede.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă sosul de roșii; se încălzește.
Când dovlecelul este suficient de rece pentru a se manipula, folosiți o furculiță pentru a separa firele.
Așezați dovleceii pe un platou de servire; deasupra cu sos.
Se presară cu brânză, dacă se dorește.