Ciuperci Umplute Cu Lasagna
Ciupercile umplute cu Lasagna necesită în jur 50 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 302 calorii, 28G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Această rețetă de la Allrecipes necesită brânză mozzarella, sos de paste, ceapă verde și carne de vită măcinată. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. 70 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Ciuperci Portobello Umplute Cu Lasagna Vegetală, Ciuperci Portobello Umplute Cu Lasagna Vegetală, și Pesto Lasagna cu spanac și ciuperci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pulverizați un vas de copt de 8x8 inci cu spray de gătit.
Gatiti si amestecati carnea de vita macinata intr-o tigaie la foc mediu, Despartind-o pe masura ce se gateste, pana cand carnea nu mai este roz, aproximativ 10 minute.
Se amestecă împreună brânza de vaci, oul, ceapa verde, pătrunjelul și sarea și piperul într-un castron până când amestecul este bine combinat. Se amestecă carnea de vită măcinată gătită.
Așezați ciupercile, cu părțile goale în sus, apropiate în vasul de copt pregătit. Puneți aproximativ 1 lingură de umplutură de brânză în cavitatea fiecărei ciuperci și lăsați umplutura rămasă să se reverse între ciuperci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura de brânză este setată, aproximativ 15 minute.
Scoateți vasul din cuptor și întindeți sosul de paste uniform peste ciuperci.
Presărați un strat uniform de brânză mozzarella peste sos, readuceți vasul la cuptor și fierbeți până când brânza clocotește și începe să se rumenească, încă aproximativ 5 minute.
Lăsați ciupercile să stea cu 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru ciuperci umplute. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Sticla Bedazzled Le Grand Courtage ros circulatorbrut cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla]()
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Aromele strălucitoare și aromele de căpșuni proaspete și zmeură se combină cu note de liliac și violete. Pe gust, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu arome de fructe de pădure sălbatice și rodie alături de note florale moi. Acest Brut Rossimbrox completează o gamă largă de alimente, de la sărate la dulci. Încercați-l cu mâncăruri asiatice picante, risotto, BBQ, Carne de vită, miel, rață, pui, prosciutto, fructe de mare, pizza, brânză moale (cum ar fi brie sau capră), cheesecake, CR cca. Se amestecă cu suc proaspăt de grapefruit pentru o băutură răcoritoare de brunch sau se adaugă un flotor la un cocktail pe bază de gin.Amestecul: Chardonnay oferă adâncime și structură, în timp ce Ugni Blanc oferă o aciditate și prospețime naturală. Gamay cu corp ușor conferă o expresie vibrantă a fructelor și o textură netedă. Strugurii provin din terroiruri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Beaujolais.