Ciuperci Umplute Cu Crab

Ciuperci Umplute Cu Crab
Crab ciuperci umplute ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 143 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de carne de crab, cimbru măcinat, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, pescatarian și דל פחמימות, dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci Umplute Cu Crab, Ciuperci Umplute Cu Crab, și Ciuperci Umplute Cu Crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un castron mediu, combinați carnea de crab, ceapa verde, ierburile și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
CrabmeatCrabmeat
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se amestecă în maioneză și 1/4 cană parmezan până se combină bine. Refrigerați umplutura până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
4
Ștergeți ciupercile curate cu un prosop umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
5
Îndepărtați tulpinile. Scoateți branhiile și baza tulpinii, făcând cupe adânci. Aruncați branhiile și tulpinile. Umpleți capacele de ciuperci cu lingurițe rotunjite de umplutură și puneți-le într-un vas de copt superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Presărați blaturi cu parmezan și boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
7
Coaceți timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Scoateți din cuptor și serviți imediat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay
Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista