Ciuperci umplute cu brânză elvețiană

Ciuperci umplute cu brânză elvețiană
Ciuperci umplute cu brânză elvețiană ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 95 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, sare și piper, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Câine de soia cu ciuperci Marsala și brânză elvețiană, Piept de pui cu ciuperci, brânză elvețiană și vin alb, și Pulpe de pui umplute cu spanac și brânză elvețiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Scoateți tulpinile din ciuperci. Tăiați mărunt tulpinile și lăsați-le deoparte. Aranjați capacele cu partea goală în sus în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Stropiți cu 5 linguri de unt topit și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
4
Topiți 1/4 cană de unt într-o cratiță medie la foc mediu. Se amestecă tulpinile de ciuperci și ceapa și se gătește 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă treptat în făină și smântână grea până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
CiuperciCiuperci
UntUnt
CeapăCeapă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc.
6
Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
7
Umpleți generos capacele de ciuperci cu amestecul. Se acoperă cu brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
CiuperciCiuperci
8
Coaceți 15 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista