Ciuperci umplute cu brânză elvețiană
Ciuperci umplute cu brânză elvețiană ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 95 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, sare și piper, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Câine de soia cu ciuperci Marsala și brânză elvețiană, Piept de pui cu ciuperci, brânză elvețiană și vin alb, și Pulpe de pui umplute cu spanac și brânză elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch.
Scoateți tulpinile din ciuperci. Tăiați mărunt tulpinile și lăsați-le deoparte. Aranjați capacele cu partea goală în sus în vasul de copt.
Stropiți cu 5 linguri de unt topit și sare și piper după gust.
Topiți 1/4 cană de unt într-o cratiță medie la foc mediu. Se amestecă tulpinile de ciuperci și ceapa și se gătește 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă treptat în făină și smântână grea până se omogenizează.
Umpleți generos capacele de ciuperci cu amestecul. Se acoperă cu brânză elvețiană.
Coaceți 15 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc ușor.