Ciuperci Umplute Cu Brânză Dublă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ciupercile umplute cu brânză dublă. Această rețetă face 45 de porții cu 18 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper măcinat, biscuiți ritz și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cartofi dublu coapte cu ciuperci și brânză, Brutari Dubli Umpluți Cu Brânză, și Filet Mignon învelit cu slănină afumată dublă cu ciuperci caramelizate acoperite cu brânză albastră.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Scoateți tulpinile din ciuperci; pus deoparte. Folosiți melon baller pentru a scoate cu grijă o cantitate mică de carne din fiecare capac de ciuperci. Tăiați fin carnea și tulpinile îndepărtate.
Așezați capacele, cu părțile scobite în sus, pe foaia de copt acoperită cu pergament.
Topiți untul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați carnea tocată, tulpinile și ceapa; gatiti si amestecati 5 min. sau până la licitație.
Se ia de pe foc. Se amestecă următoarele 3 ingrediente și jumătate din firimiturile de cracker și pătrunjel; lingură în capace de ciuperci. Se acoperă cu firimiturile rămase.
Coaceți 25 min. sau până se încălzește; se presară cu pătrunjel rămas.