Ciuperci sălbatice și umplutură de spanac

Ciuperci sălbatice și umplutură de spanac
Umplutura de ciuperci sălbatice și spanac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 186 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 87 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat grosier, cimbru, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Umplutură De Ciuperci Sălbatice, Umplutură De Ciuperci Sălbatice, și Umplutură de castane și ciuperci sălbatice.

Instrucțiuni

1
Topiți 1/4 cană de unt cu ulei de măsline în greletigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adaugăciuperci sălbatice condimentate și se presară ușorcu sare și piper. Saut pana cand ciupercile sunt fragede si incep sa se rumeneasca, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
3
Transferați ciupercile într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Topiți restul de 1/2 cană de unt în acelașikillet la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
5
Adăugați ceapa șițelină. Saut până când legumele sunt fragede,aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CeapăCeapă
6
Adăugați toate ierburile; saut 1minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IerburiIerburi
7
Adăugați spanac și aruncați până ladoar ofilit, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
8
Adăugați legumeamestec în castron cu ciuperci. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește, se acoperă și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Împărțiți pâineaîntre 2 foi de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
10
Coaceți până când pâinea este crustă, dar nu tare, inversând foile după 5 minute, 10 până la 12 minutetotal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
11
Se transferă într-un castron foarte mare și se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Vas de copt cu unt de 13x9x2 inci. Se amestecăamestec de legume în pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
13
Bateți ouăle, sarea și piperul într-un castron mic pentru a se amesteca bine;bateți în 1 cană de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
BulionBulion
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
14
Adăugați amestecul de ou laumplerea, aruncarea pentru a combina uniform șiadăugând mai mult bulion cu 1/4 cană dacă este uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OuăOuă
15
Transferați umplutura în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
16
Coaceți umplutura descoperită până când este gătită și maro și crustă deasupra, 50 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Lăsați să stea 10 minute.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista