Ciupercile sălbatice și Timbalele de orez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 225 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.85 pe portie. Dacă aveți sare, apă, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Orez Sălbatic Cu Ciuperci, Plăcintă cu orez sălbatic și ciuperci, și Orez Cu Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați ciupercile porcini într-un castron mic; acoperiți cu 1 cană de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Lăsați să stea 20 de minute sau până se înmoaie.
3
Scurgeți ciupercile într-o sită peste un bol, rezervând lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Puneți lichidul de ciuperci rezervat, 1 1/2 căni de apă, orez și 1/4 linguriță de sare într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 50 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
5
În timp ce orezul gătește, încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei, 1/8 linguriță de sare, ciuperci portobello și ciuperci nasture; gatiti 5 minute sau pana cand ciupercile sunt fragede si lichidul se evapora in cea mai mare parte, amestecand frecvent. Se amestecă restul de 1/8 linguriță de sare, ciuperci porcini și cimbru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
8
Scoateți orezul de pe foc; amestecați amestecul de ciuperci, brânza și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Mazăre Goya®
9
Înveliți 4 Timbale sau 4 (6 uncii) ramekins cu spray de gătit. Împachetați aproximativ 1 cană de amestec de orez în fiecare timbal; inversați pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată