Ciuperci Sălbatice Crostini

Ciuperci Sălbatice Crostini
Ciuperci sălbatice Crostini ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 44 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de șalotă, ciuperci chanterelle, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciuperci Sălbatice Crostini, Ciuperci Sălbatice Crostini, și Asiago Ciuperci Sălbatice Crostini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. Aranjați feliile de baghetă pe foaia de copt cu margini. Toast în cuptor până la aur, aproximativ 9 minute. Mișto. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați eșalotă; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
4
Se adauga toate ciupercile; saut până la începutul până la maro, aproximativ 6 minute. Se amestecă în usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Se ia de pe foc. Se amestecă smântâna, rozmarinul și coaja de lămâie. Se condimentează cu sare și piper. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
6
Se amestecă în ambele brânzeturi. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.)
7
Preîncălziți broilerul. Completați fiecare pâine prăjită cu aproximativ 1 lingură de topping de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Așezați pe 2 foi de copt cu margini. Lucrând în loturi, fierbeți până când brânza se topește și începe să se rumenească, urmărind îndeaproape pentru a preveni arderea, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Transferați pe platoul de servire.
10
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate2
Revista