Ciuperci Sălbatice-Cheddar Burger
Wild ciuperci-Cheddar Burger ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 652 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,67 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți sare kosher, ulei de canolan, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cheddar Bacon Portobello Ciuperci Burger, Frittata de ciuperci sălbatice cu Cheddar, ceapă verde și mazăre, și Burger Cheddar Jalapeno pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare la foc mare până aproape de fumat.
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați șotul, condimentați cu sare și piper și gătiți până când ciupercile se rumenesc, aproximativ 5 minute. Se amestecă cimbrul și pătrunjelul și se transferă într-un bol.
Împărțiți carnea în 4 porții egale (aproximativ 6 uncii fiecare). Formați fiecare porție într-un burger gros de 3/4 inci și faceți o depresiune profundă în centru cu degetul mare. Condimentează ambele părți ale fiecărui burger cu sare și piper.
Gatiti burgerii folosind uleiul de canola (Vezi nota bucatarului) si topping fiecare cu o felie de branza si un capac de basting in ultimul minut de gatit.
Așezați burgerii pe fundul chiflei și acoperiți fiecare burger cu ketchup chipotle, dacă folosiți, și o lingură mare de ciuperci. Acoperiți cu blaturile de chifle și serviți imediat.
Îmi place ketchup-ul la fel de mult ca următorul American, dar când proiectam meniul pentru Bobby ' s Burger Palace, am știut că vreau să am ceva în plus de oferit în sticlele de stoarcere. Simpla adăugare de chipotle piure în adobo oferă ketchup-ului pregătit o margine fumurie interesantă, păstrând în același timp identitatea sa dulce, dar tangibilă intactă.
Bateți împreună ketchup-ul, chipotul, sarea și piperul într-un castron mic. Acoperiți și refrigerați timp de cel puțin 30 de minute pentru a permite aromelor să se contopească. Sosul se va păstra timp de 1 săptămână într-un recipient bine închis în frigider.