Ciuperci Savuroase Umplute Cu Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ciupercile sărate umplute cu plante. Această rețetă face 24 de porții cu 56 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți cremă de brânză, frunze de pătrunjel, praf de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciuperci Umplute Sărate, Ciuperci Umplute Sărate, și Ciuperci Umplute Cu Brânză Savuroasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Scoateți tulpinile din ciuperci. Tăiați suficiente tulpini pentru a face 1 cană. Topiți 2 linguri de margarină în cratiță.
Ungeți vârfurile capacului de ciuperci cu margarină, așezați partea superioară în jos într-o tigaie de copt superficială și periați partea inferioară a capacelor.
Încălziți margarina rămasă în aceeași cratiță.
Adăugați tulpini de ciuperci tocate, ceapă și usturoi și gătiți până se înmoaie. Se amestecă crema de brânză, combinându-se cu furculița, dacă este necesar.
Adăugați parmezan, pătrunjel și umplutură condimentată cu ierburi.
Se amestecă bine. Lingura aproximativ 1 lingura amestec umplutura în fiecare capac de ciuperci.
Coaceți până se încălzește.