Ciuperci Prăjite În Stil Sudic

Ciuperci Prăjite În Stil Sudic
Rețeta ciuperci prăjite în stil sudic ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 20 minute. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 74 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 61 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de parmezan, usturoi, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciuperci Prăjite În Stil Sudic, Orez sălbatic și ciuperci, stil sudic, și Pui prăjit în stil sudic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Bateți vinul, apa, făina, pătrunjelul, usturoiul, sarea și piperul împreună într-un castron până când sunt bine combinate și nu sunt vizibile bulgări. Înmuiați fiecare ciupercă individual în amestec pentru a acoperi. Puneți cu grijă ciupercile acoperite în uleiul fierbinte, împiedicând ciupercile să se atingă și să se lipească împreună în timp ce gătiți. Gatiti pana se rumenesc, 5 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se scoate din ulei și se scurge pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Se presară cu parmezan pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Riesling Kabinett Jean-Baptiste cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Gunderloch Riesling Kabinett Jean-Baptiste
Gunderloch Riesling Kabinett Jean-Baptiste
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista