Ciuperci prajite cu sos de brânză Feta ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 284 calorii. Un amestec de pesmet, ciuperci, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Încercați Ciuperci Portobello umplute cu brânză Feta, Friptură de flanc umplută cu ciuperci și brânză Feta, și Jan ' s Pan Fried Chicken, Bacon și brânză Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mică la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Întindeți firimiturile de pâine într-un vas superficial. Înmuiați feliile de ciuperci în ou bătut, dragați-le în pesmet pentru a le acoperi și gătiți-le în ulei fierbinte până se rumenesc, aproximativ 5 până la 6 minute. Repetați până când toate ciupercile sunt fierte; scurgeți pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Ciuperci
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Amestecați brânza feta și sucul de lămâie într-un blender. Curgeți apa în amestecul feta pe măsură ce se amestecă până obțineți o consistență dorită.