Ciuperci Prajite Marinara
Ciuperci prajite Marinara ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 345 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de brânză mozzarella parțial degresată, apă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Mamaliga cu ciuperci caramelizate, Marinara + oua prajite si branza de capra, Ciuperci și paste Marinara, și Spaghete Squash cu ciuperci și Marinara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea și piperul. Într-un vas superficial, bateți ouăle și apa.
Așezați firimiturile de pâine într-un alt vas superficial.
Adăugați ciuperci în amestecul de făină; sigilați punga și agitați pentru a acoperi. Se înmoaie în amestecul de ouă, apoi se acoperă cu pesmet.
Lăsați să stea 10 minute.
Într-o cratiță adâncă, tigaie electrică sau friteuză cu grăsime adâncă, încălziți uleiul la 375 inkt. Prăjiți ciupercile, șase până la opt la un moment dat, timp de 1-2 minute sau până se rumenesc, întorcându-se ocazional.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Turnați sosul de spaghete într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Sus cu ciupercile.
Se presară cu brânzeturi.
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute timp de 4-6 minute sau până la topirea brânzei.