Ciuperci Portobello Umplute
Ciuperci Portobello umplute este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,7 USD pe porție. O porție conține 92 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. 33 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, ulei de măsline, ciuperci portobello și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci Portobello Umplute, Ciuperci Portobello Umplute, și Ciuperci Portobello umplute la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați tulpinile din ciuperci (aruncați sau salvați pentru o altă utilizare).
Așezați capacele de ciuperci pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială; umpleți fiecare cu o linguriță rotunjită de brânză de capră. Completați fiecare cu 1 lingură de fâșii de ardei roșu.
Se presară cu piper; stropiți cu ulei.
Se coace la 350 de minute pentru 15-20 de minute sau până când ciupercile sunt fragede și brânza este topită.