Ciuperci Portobello Umplute

Ciuperci Portobello Umplute
Ciuperci Portobello umplute este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,7 USD pe porție. O porție conține 92 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. 33 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, ulei de măsline, ciuperci portobello și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci Portobello Umplute, Ciuperci Portobello Umplute, și Ciuperci Portobello umplute la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați tulpinile din ciuperci (aruncați sau salvați pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2
Așezați capacele de ciuperci pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială; umpleți fiecare cu o linguriță rotunjită de brânză de capră. Completați fiecare cu 1 lingură de fâșii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Se presară cu piper; stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Subţire-Subţire-
4
Se coace la 350 de minute pentru 15-20 de minute sau până când ciupercile sunt fragede și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista