Ciuperci Portobello la grătar și umplute cu Gorgonzola
Ciupercile Portobello la grătar și umplute cu Gorgonzola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 361 calorii, 20g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,13 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți ciuperci portobello, pesmet, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Ciuperci Portobello la grătar și umplute cu Gorgonzola, Ciuperci Portobello Umplute La Grătar, și Ciuperci Portobello Umplute La Grătar.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
3
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați cârnații de curcan și gătiți, amestecând frecvent, până la fiert, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Curcan
5
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă brânza mascarpone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați cimbru, oregano, pesmet, 1/2 cană de Gorgonzola, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Se amestecă până când toate ingredientele sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Gorgonzola
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Ungeți ciupercile pe ambele părți cu uleiul rămas și condimentați cu sare și piper. Grătați ciupercile, cu tulpina în jos, timp de 3 minute. Întoarceți ciupercile și grătați timp de 2 minute până când sunt fragede. Umpleți fiecare ciupercă cu amestecul de cârnați și acoperiți cu Gorgonzola rămasă. Întoarceți ciupercile la grătar și gătiți până când umplutura este încălzită și Gorgonzola începe să se topească, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Gorgonzola
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Nota bucătarului: ciupercile asamblate pot fi așezate și pe o foaie de copt și gătite sub un broiler preîncălzit până se încălzesc.