Ciuperci Portobello La Grătar
Ciupercile Portobello la grătar sunt un fără gluten, fără lactate și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 37 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați capace de ciuperci portobello, căței de usturoi, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Ciuperci Portobello La Grătar, Ciuperci Portobello Umplute La Grătar, și Ciuperci Portobello umplute la grătar pentru doi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați capacele portobello, cu tulpina în sus, pe o farfurie.
Combinați uleiul de măsline și următoarele 4 ingrediente.
Stropiți amestecul de ulei peste ciuperci.
Așezați ciupercile pe grătarul acoperit cu spray de gătit; acoperiți și grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.