Ciuperci marinate cu miere și salvie
Ciupercile marinate cu miere și salvie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 201 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână șalotă, oțet de vin, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Usturoi și salvie Antipasto marinat, Penne cu salvie și ciuperci, și Piept de rață marinat în zară și salvie pe orez brun Stu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 8 ingrediente într-un castron mare; adăugați ciuperci.
Lăsați să stea cel puțin 30 de minute, amestecând ocazional.
Se servește la temperatura camerei cu o lingură cu fante.
Pentru ciuperci distractive, în stil înalt: îmbrăcați această salată de ciuperci marinate servind-o într-un vas cu picioare sau într-un castron.
Vin și cină: vă recomandăm următoarele vinuri cu cină: Morgan Monterey Syrah, Chateau Souverain Dry Creek Zinfandel sau Bleasdale Langhorne Creek Shiraz-Cabernet.