Ciuperci Marinate

Ciuperci Marinate
Dacă aveți despre 10 minute pentru a petrece în bucătărie, ciuperci marinate ar putea fi un remarcabil fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru 44 de cenți pe porție, primești o garnitură care servește 4. O porție conține 77 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare de ceapă, oțet de orez, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ciuperci Marinate, Ciuperci Marinate În Felul Meu, și Ciuperci Marinate.

Instrucțiuni

1
Așezați ciupercile într-un castron. Într-un alt castron, bateți ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă peste ciuperci și se aruncă pentru a acoperi. Se acoperă și se dă la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Scurgeți și aruncați marinada înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista