Ciuperci Frittata
Frittatanul de ciuperci este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 112 calorii. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de albușuri de ou, ouă, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 31%. Rețete similare includ Ciuperci Frittata, Ciuperci Frittata, și Usturoi ciuperci frittata.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie rezistentă la cuptor de 8 inci la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ciupercile în tigaie; sotati 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Așezați ciupercile într-un bol mediu; se răcește ușor. Ștergeți tava curată cu prosoape de hârtie.
Combinați ciupercile, brânza, cimbrul, 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat, 1/8 linguriță sare, albușuri de ou și ouă într-un bol mediu, amestecând bine cu un bici.
Se încălzește tigaia la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați amestec de ciuperci; gatiti, acoperit, timp de 3 minute sau pana aproape setat. Se fierbe 3 minute sau până când oul este setat.