Ciuperci de stridii King cu fistic pur Approgram

Ciuperci de stridii King cu fistic pur Approgram
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $5.29 pe portie. O porție conține 268 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, ciuperci de stridii Regale, fistic prăjit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Ciuperci de stridii și creveți pe orez, Ciuperci de stridii King prăjite cu verde muștar Murat, și Chifle aburite cu ciuperci de stridii Tempura King și maioneză Agave-Miso (vegană).

Instrucțiuni

1
Cojiți anghinare și tăiați-le în bețișoare groase de 1/4 inch, apoi transferați-le într-un bol rezistent la căldură nereactiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Aduceți ingredientele de anghinare rămase la fiert într-o cratiță mică nereactivă, amestecând până când sarea s-a dizolvat, apoi turnați peste anghinare. Se răcește la temperatura camerei, păstrând legumele scufundate cu o farfurie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LegumeLegume
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se transferă cu lichid într-un recipient etanș și se răcește, agitând ocazional, cel puțin 1 zi.
1
Gatiti fisticul in 2 cani de apa clocotita intr-o cratita mica 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți și transferați într-un castron cu apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scurgeți din nou și îndepărtați pielea.
4
Aduceți mirin, praf dashi și 3 căni de apă la fiert într-o cratiță mică, amestecând până când pulberea s-a dizolvat, apoi adăugați fistic și fierbeți, amestecând ocazional, până când nucile sunt foarte fragede, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
DashiDashi
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
ApăApă
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Scurgeți nucile, aruncând dashi, apoi rezervați 1/3 cană de nuci pentru garnitură. Pur și simplu restul de nuci cu 1/2 cană de apă rămasă într-un blender într-o pastă foarte netedă, dar groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DashiDashi
ApăApă
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Tăiați ridichile, apoi tăiați fiecare în 6 pene. Aruncați cu zahăr și sare kosher într-un castron până când zahărul și sarea s-au dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
RidicheRidiche
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Tăiați ciupercile de stridii, păstrând tulpinile intacte, apoi tăiați longitudinal în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De StridiiCiuperci De Stridii
2
Tăiați ciupercile enoki, lăsând 3 inci de tulpină și rezervați pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci EnokiCiuperci Enoki
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, la foc mediu-mare, până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați suficiente ciuperci de stridii pentru a acoperi tigaia în 1 strat, apoi presărați cu 1/8 linguriță de sare kosher și 1/8 linguriță de piper și saut diametru, rotind o dată, până devin aurii pe margini, 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De StridiiCiuperci De Stridii
Sare KosherSare Kosher
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați într-un castron. Saut ciuperci de stridii rămase în 5 sau 6 loturi, folosind 1 lingură de ulei, 1/8 linguriță de sare kosher și 1/8 linguriță de piper pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De StridiiCiuperci De Stridii
Sare KosherSare Kosher
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Când toate ciupercile de stridii sunt sotate, reveniți la tigaie, apoi adăugați unt și usturoi și încălziți, învârtind tigaia, până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De StridiiCiuperci De Stridii
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se adaugă oțet și se fierbe, amestecând, până se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
8
Se ia de pe foc și se aruncă usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
9
Împărțiți fisticul pur și simplu între farfurii, apoi acoperiți cu ciuperci de stridii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De StridiiCiuperci De Stridii
Nuci De FisticNuci De Fistic
10
Scoateți anghinarea din recipient cu o lingură cu fante și aranjați, împreună cu ridichi, în jurul ciupercilor de stridii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De StridiiCiuperci De Stridii
AnghinareAnghinare
RidicheRidiche
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
11
Se presară cu ciuperci enoki, verdeață, fistic rezervat și sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci EnokiCiuperci Enoki
Nuci De FisticNuci De Fistic
Sare De MareSare De Mare
VerziiVerzii
1
·Dacă utilizați crosnes, înjumătățiți pe lungime.* Anghinarea murată se păstrează, acoperită și răcită, 2 săptămâni. * Fisticul pur și întreg gătit poate fi preparat cu 2 zile înainte, apoi răcit separat, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.* Ridichile pot fi preparate cu 4 ore înainte și păstrate la temperatura camerei.* Ciupercile pot fi sotate cu 2 ore înainte și răcite, neacoperite, până se răcesc, apoi acoperite. Reîncălziți în tigaie, apoi continuați cu rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Nuci De FisticNuci De Fistic
CiuperciCiuperci
RidicheRidiche
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista