Ciuperci de pui Piccata necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 283 calorii. Pentru $1.84 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ou, făină, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Ciuperci De Pui Piccata, Pui Piccata, și Pui Piccata.
Instrucțiuni
1
Într-un vas sau castron puțin adânc, amestecați făina, sarea și ardeiul. Într-un vas separat sau castron se amestecă împreună ou și lapte. Înmuiați bucățile de pui în amestec de ouă, apoi în făină condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Făină Pentru Toate Scopurile
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Lapte
Sare
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într-o tigaie mare, încălziți untul sau margarina la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se sotează bucățile de pui până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
4
Adăugați ciupercile și ceapa și sotati timp de 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă
5
Într-un castron mediu combinați bulionul, vinul, sucul de lămâie și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Amidon De Porumb
Bulion
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se amestecă împreună și se toarnă amestecul peste pui și ciuperci. Reduceți focul la mediu scăzut și lăsați amestecul de pui să fiarbă timp de 25 de minute sau până când puiul este gătit și sucurile se limpezesc.