Ciuperci cu dinți dulci într-o salată de varză Savoy

Nevoie de o salată fără gluten, primară și vegetariană? Ciupercile cu dinți dulci într-o salată de varză Savoy ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 143 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet de vin, ciuperci de dinți, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Varză Savoy Cu Ciuperci, Varză Savoy "mic dejun Burrito" cu tăiței de cartofi dulci, și Salată de varză Savoy cu sos de morcov-ghimbir.
Instrucțiuni
Combinați muștarul și oțetul într-un blender. Amestecați pentru a combina. Apoi, cu mașina în funcțiune, stropiți în aproximativ ceașcă de ulei de măsline extravirgin. Odată ce se emulsionează și devine foarte cremoasă, opriți mașina și turnați amestecul într-un borcan mare.
Îndepărtați orice frunze foarte mari sau rupte din exteriorul varzei până când obțineți 4 frunze frumos în formă de bol, cu diametrul de aproximativ 5 sau 6 inci. Puneți fiecare frunză pe o farfurie individuală de salată. Pune deoparte.Folosind un cuțit de bucătar, înjumătățiți varza rămasă și îndepărtați miezul; tăiați transversal în cioburi subțiri.
Rulați frunzele de țelină în stil trabuc în bușteni mici, tăiați-le transversal și în cioburi subțiri; lucrați în loturi în mod necesar.
Așezați varza și frunzele de țelină într-un castron mare; aruncați pentru a combina. Îmbrăcați ușor amestecul cu câteva linguri de vinetă; pus deoparte. Condimentați cu sare și piper, dacă doriți.Pregătiți ciupercile: ștergeți ușor ciupercile cu un prosop moale pentru a îndepărta orice nisip și murdărie. Folosiți un cuțit pentru a îndepărta orice zone neapetisante sau deteriorate. Ciupercile cu dinți dulci sunt de obicei uniform mușcate, dar este posibil ca alte ciuperci să fie tăiate în bucăți ușor de gestionat. Folosește-ți judecata. Într-o cratiță așezată la foc mediu, încălziți uleiul de măsline până începe să strălucească.
Adăugați ciupercile cât mai aproape de un singur strat și rumeniți-le pe o parte timp de aproximativ 1 minut. Odată ce încep să se rumenească, aruncați tigaia și gătiți 1 sau 2 minute (aruncând ocazional) până când sunt ușor fragede; condimentează ușor cu sare.
Adăugați șalotele și gătiți, aruncând până când ciupercile sunt fragede; încă aproximativ 2 până la 3 minute, în funcție de mărime și conținutul de apă. Răsturnați amestecul de ciuperci în castron cu amestecul de varză îmbrăcat; aruncați pentru a combina.Împărțiți salata între cele 4 "boluri"de frunze de varză. Zdrobiți brânza cotija peste salate după gust. Condimentează cu mult piper negru.
Se servește la temperatura camerei.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...