Ciuperci coapte cu cimbru și vin alb
Ciuperci coapte cu cimbru și vin alb este un fără gluten, primar și vegan garnitură. O porție conține 50 de calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ceapă, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Ciuperci sotate cu vin Marsala și cimbru, Păstârnac saut cu vin alb și cimbru, și Pui fiert cu vin alb cu muștar și cimbru.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Bateți împreună ceapa, usturoiul, cimbru, vinul alb și uleiul de măsline într-un castron mare.
Adăugați ciupercile și aruncați pentru a acoperi; condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați amestecul de ciuperci într-un vas mic de copt, acoperiți și coaceți timp de 35 de minute, amestecând ocazional.